Hae tästä blogista

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Uusi upea hiustenpidennys Rapunzel of sweden!


Nyt on uusi ihana ja todella laadukas hiustenpidennys,kiitos Rapunzelin! Itse suosin teippi-menetelmää,joka on erittäin hellävarainen omalle hiukselle sekä helppo että nopea kiinnittää. Minun hiuksiini laitettiin 2 kpl aitohiuspunttia, pituutena 60cm, ja väri 1b.

Kiinnitykseen siis voi käyttää pelkästään teippiäkin ,mutta itse suosittelen rapunzelilta saatavaa hiusliimaa,jolla nämä teippipidennykset pysyvät mielettömän hyvin kiinni. Irroittamiseen on oma aine.

Pidennys tehdään siis näin: aloitetaan yleensä niskasta ja edetään ylöspäin. Leikataan n.5-10cm pituiset hiusosiot hiusnauhasta, laitetaan teippi+liima ja sitten erotellaan ohuehko saman pituinen alue omista hiukista jonne kiinnitetään ja laitetaan hiuksen tyveen ensin alapuoli.Sitten omaa hiusta väliin (sandwich-menetelmä)ja toinen samanlainen osio päälle.Painetaan yhteen,jotta teippi/liima tarttuu toisiinsa,ja kannattaa myös kuivattaa liima kuivaajalla tai raudalla varovasti.

Näin edetään kunnes olet saanut haluamasi lopputuloksen! :) Mikä parasta teippipidennykset voi tehdä aika lyhyeenkin hiukseen! Jos sinulla on 10-15cm omaa hiuspituutta niin voi jo hyvin laittaa pidennykset,koska teippipidennys on huomaamaton ja todella aidon näköinen.

Pidennystähän kannataa hoitaa huolella,jos haluat hiuksesi pitää sileinä sekä kauniina pidempään.
Kaiken tärkeintä on hiusten kosteutus! Kun ostat hiukset,satsaa myös niille tarkoittuihin hoitotuotteisiin.
Hiustenpidennyksen pysyvyys on henkilökohtaista ja eniten vaikuttaa siihen kuinka hoidat pidennystäsi.
Itse käytän juuri rapunzelin pidennyksille tarkoitettuja hoitoaineita ja suihkeita.

Olen mielettömän tyytyväinen lopputulokseen!!! Hiukset ovat nyt paksut,kiiltävät,ja ennenkaikkea pitkät! Suosittelen kaikille pidennyksiä,jotka haluavat hiuksiinsa tuuheutta,lisää pituutta tai raitoja!
Kannattaa tsekata myös http://www.rapunzelofsweden.com/ nettisivut,jossa on paljon informaatiota pidennyksistä sekä tietenkin upea laaja valikoima erivärisiä,ja eripituisia hiuksia. Hiukset ovat pääasiassa eurooppalaisia,jotka siis soveltuvat meille suomalaisillekin todella hyvin. Uutuutena on luxus-hiusta saatavana nyt rapunzelilta,joka on aitoa ruotsalaista hienoa hiusta,tosin hiukan hintavampaa,mutta takuu varmasti kestää upeana pitkään ja on laadukasta! ;) Siispä nyt kaikki tilamaan syksyksi kauniit pitkät hiukset! :)
Alla kuvia uusista hiuksistani. Kiitos Rapunzel of sweden!

6 kommenttia:

  1. Kuinka pitkät sun omat hiukset oli ennen ku nämä laitoit?mahtavan näköiset ovat :)

    VastaaPoista
  2. Omani ovat vain max 10-15cm pitkät,koska kasvatan kovasti nyt taas pitkää tukkaa,erehdyin leikkaamaan ronskisti alkukesästä.mutta siis peittyy hyvin vaikka omaa pituutta ei paljoa ole.;)

    VastaaPoista
  3. no,mutta aika kivan pituset hiukset.montas punttia noihin meni

    VastaaPoista
  4. 2 punttia teippihiusta riitti hyvin,ja on paksut!:)

    VastaaPoista
  5. Hiukset ovat vielä hyvässä kunnossa,ja edellyttää tietenkin tehokkaita hiuksille tarkoitettuja hoitoaineita. Mirakle-spray on korvaamaton apu ja sen voi tilata hiusten yhteydessä Rapunzelilta!

    VastaaPoista
  6. Mukavan näköiset, varmaan aika tuuheat?
    Paljon nuo maksavat, jos ottaisin itse?

    VastaaPoista