Hae tästä blogista

torstai 11. marraskuuta 2010

True beliver





Mustaa ja beigeä, onko parempaa väriyhdistelmää enää olla? Kamera voisi olla tosin parempi,saako noista kuvista mitään selkoakaan..;) Se ois joululahjatoive numero 1.
Shoppailusta sen verran että rajoitan vaatteiden ostelua nyt tosissaan(?), sillä rahoille on paljon tärkeämpää tarkoitusta nyt! Nimittäin suuria muutoksia tulossa huomenna työn puolella,ja oon niinku niiiiiin onnellinen ja innoissaan ja tuntuu ettei pysy tuolissakaan enää:)!!!
Huomenna pitää hankkia tukusta paljon tuotteita,meikkejä,välineitä jne...ja siitä se bisnes lähtee rullaa! Onko mitään mukampaa kuin työ josta oikeasti pitää??!!

Tänään luvassa paljon hommaa läppärin äärellä,kahvikupin voimilla :) Mitäs mieltä olettte muuten kun VeroModaan on tullut nyt jo alusasujakin myyntiiin? Itselle ekaksi tuli mieleen että what next? Hyvähän se on laajentaa,ja monipuolistaa tarjontaa,kohta vertsusta saa varmaan jo vessapaperia samalla kun ostaa vaatteita :D hheheheh..hieno homma,ja nättejä alusasuja olivat! Ei siinä mitään..Itse olen vannoutunut VM-fani joten odottelenkin josko Pieces toisi jo meikkejä meille suomalaisillekin..muaallahan niitäkin on jo!!!Kaikki rantautuu niin hitaasti tänne pohjolaan.
Huomasimme ystikseni kanssa eilen olevamme TÄYSIN mainoksen UHREJA isolla U:lla!!!Me fiksuina naisina ajateltiin hyödyntää tarjousta jossa  luki näin: "osta 3 tuotetta,maksa 2". ja "kun ostat vähintään 2 niin saat vielä lehden kaupan päälle". Suomalainenhan tunnetusti hullaantuu täysin sanasta ilmainen,tarjous,ale jne ja NIIN MEKIN!!! No aikamme pyörittiin,etsittiin,pengottiin,vertailtiin erilaisia meikkejä mitä nyt ostaisi että saisi ne vähintään 3 meikkituotetta kasaan,ja kassalle.Ystävä jopa osti luomiväripaletin,vaikka uskoi sellaisen samanlaisen löytyvän ehkä kotoolta,ja minä luulin saavani jonkun erikoislehden,joka mulla olikin ihan sama versio kotona ,eri kannella vaan!!!Se kansikin oli huijausta,alta paljastui juuri sama lehti!!! ÄÄÄK..siinä me kirottiin taas hyväuskoiset hölmöt itseämme.;) Tosiasian tarjous koski nimittäin VAIN tiettyjä tuotteita,ei kaikkia(ja me maksoimme kiltisti hieman enemmän),ja lehti oli "väärennetty"kannesta joten pettymys oli suuri! Mutta uskolliseen suomityyliin ei avata suuta kassalla eikä varsinkaan julkisesti vaan kiukutellaan autossa keskenään!!!!apua! No vahingosta viisastuneina vai mitä?!!! parempaa torstaita teille ja olkaa varuilla mainosten kanssa ;)))