Hae tästä blogista

torstai 1. heinäkuuta 2010

Outfit today

Tänään päällä valkoinen puuvillapaita,mustia koruja,ja lyhyet mustat shortsit.Ja mustat fläpärit joilla jaksaa kävellä kaupoilla ;)
Paita Vila,shortsit h&m
















Tänään myöhemmin kun aurinkokin alkoi taas paistamaan vaihdoin päälle raidallisen topin.Rakastan raitoja,mutta jostain syystä näytän lihavemmalta niissä:/ ainakin kun kuvia katsoo.Ehkä pitäisi tyytyä yksiväriseen,tai unohtaa moiset "luulot",tai yksinkertaisesti laihduttaa muutama kilo. Ikuisuuskysymys,ja aihe naisten keskuudessa. Ehkä aloitan taas hiilarittoman dieetin,tai lopetan herkuttelun.

Olimme kävelyllä Vanhankaupungin kosken läheisyydessä, ja herranjestas että on kaunis paikka! Kivoja rantoja joissa voi uida,ja piknikpaikkoja kallioilla meren äärellä,kahviloita,terasseja ja niin rauhallista.








Victoria Beckham

Olen aina ihaillut Victoria Beckhamin tyyliä. Aina tyylikäs,huoliteltu mutta silti todella trendikäs. Naisella on upea kroppa,tosin liiankin laiha välillä,mutta silti vaatteet näyttää mielettömiltä hänellä. Oliskin rahaa pukeutua noin;)
Tässä kuvassa VB:llä on just sellaiset vaatteet jotka aion löytää(tosin merkillä ei väliä,rahalla on,joten tyydyn halpaan) Upea musta bleiseri,ja ihanat back to seventies -farkut.GREAT!
Pidän pillifarkuista,suorista sekä levenevistä-kaikki on kivoja.





VB:llä on myös usein muodikkaita mikroshortseja,jotka näyttää myös ihanilta. Kun omaa hoikat,pitkät sääret .Mutta onneksi niitä voi käyttää muutkin :)  itsellä löytyy useammat lyhyet shortsit ja niiden kans käy mitkä tahansa kengät:korkkarit,bootsit,fläpärit,saappaat ymv.