Hae tästä blogista

maanantai 16. elokuuta 2010

Home sweet home

Mulla on vaihtelevasti ns vaatehuuma/kausi tai sisustusvaihe,eli jos nyt aiemmin oli jo kuukausia shoppailuvillitys koskien vaatteita,niin nyt alkaa taas innostaa kodin sisustaminen...luojalle kiitos ettei nämä oireet ilmene vielä ainakaan yhtäaikaa ;) Eli pikku breikki vaatteisiin,seuraavat ostokset on ne syyssaappaat jne..mutta siis kotiini haluaisin vaihtaa sohvan(ei ihan pikku juttu) ja oikeastaan kaikki huonekalut...heheh eli aika dramaattisia suunnitelmia.Mutta kun tilin saldo on se joka näyttelee ´hyvin suurta osaa hankinnoissa,niin täytyy tyytyä píenempiin muutoksiin/ostoksiin.

Kotia en ole kuvannut,mutta korkeita antiikkipetsisiä hyllyjä,senkkejä ja tasoja löytyy,ja olen niiiiiin kyllästynyt jo niihin.Jossain mielenhäiriössä halusin tummanruskean sohvadivaaninkin,ja olen kyllästyny toden totta siihen...haaveilen valkoisesta nahkasohvasta tai harmaasta kangassohvasta.

Ja seinille tapetteja,ajatuksissa tapetoida yksi pitkä seinä olohuoneesta,ja makuuhuoneen päätyseinä. Laittelen lisää kuvia kun saan ainekset remppaan :) Sitä ennen suunnittelua,rahan säästämistä jne..Ainoa mikä on varmaa et värimaailma muuttuu,luonnonväreistä valkoisen,harmaan ja mustan säyihin :)