Hae tästä blogista

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa

great times

Mielettömän kiva viikonloppu takana! Perjantai-ilta kului kotosalla saunoen,ja katsellen hyvää leffaa.
Aamulla oli tarkoitus suunnata särkänniemeen,mutta osa porukasta oli eri mieltä,jotenkas päädyimme lintsille.Ei haittaa koska aina sielläkin on ollut hauskaa.
Aamu vaikutti hiukan viileältä joten pukeuduin sit ekaa kertaa farkkuihin kuukauteen,ja neuletakkiin...
Mutta keskustaan päästyämme olin tukehtua kuumuuteen,ja mun oli pakko etsiä kevyempää asua. Forumista kamppiin,ja löysin sit ihanan sinisen farkkuhameen,paksun mustan nahkavyön,arskat ja ihan perus t.paidan.Niillä sit mentiin lintsille.

Ostettiin kaikille tietty rannekkeet ja juostiin tukka putkella eri laitteisiin,paras oli kyllä kirnu..;) hurjan pelottava,ainakin mun mielestä:D Rakettia en uskaltanut edes ajatella...Oon aika nynny ;) Illalla sit käytiin lauleskelee singstaria miehen veljellä&hänen vaimollaan.

Tänään nukuttiin pitkään,juotiin rauhassa aamukahvia,ja suunniteltiin tulevaa matkaa:) Sit miehen piti lähtee etsii uusia arskoja,joten päädyimme Jumboon hengailee. Itse en ostanut yhtikäs mitään,nyt tuntuu ettei tarvi hetkeen mitään. Syysvaatteita seuraavaksi.

Nyt syön jätskii ja alan lukee uusinta Cosmopolitania,perfecto!!! Ostin yhden makeen raitapaidan muutes VeroModasta (muistikin just) ja se ei nyt sit ollutkaan mun juttu,joten myyn sen pois. Laitan tänne myyntiin vaatteita joku päivä,ja niitä voi ostaa sit itselleen :) Kierrätystä kehiin..