Hae tästä blogista

maanantai 20. syyskuuta 2010

Ruiskurusketus/Sunnails



Tänään kävin ekaa kertaa elämässäni ruiskurusketuksessa,ja aika helppoa olisi jäädä siihen(kin)koukkuun.Niin helppoa saada kaunis,ruskea iho ilman tahraavia,haisevia itseruskettavia ,tai saati grillatessa ihoa vaarallisessa solariumissa.

Iho kannattaa kuoria,ja kosteuttaa superhyvin ennen ruiskurusketusta.Näin sävy tulee tasaisesti ja säilyy kauemmin.Paikan päällä arvioidaan haluttu rusketusaste ja väri mitä käytetään.Itselleni laitettiin nk.espanjalainen rusketus. Ja kyllä,näytän siltä kuin olisin viikon maannut Espanjan rannoilla :)

Väri on yllättävän aidon ja luonnollisen näköinen,ei kellerrä tai punoita tmv. Heti käsittelyn jälkeen iho sai jo hiukan väriä,mutta tummui n.2h kuluttua lopulliseen sävyyn. Oma ihoni oli jo aika vaalea kesän jäljiltä.

Rusketus kestää viikosta kahteen,ja sainkin näytteitä rusketuksen kestoa parantavista voiteista. homma kesti n.5-10minuuttia,kun minua suihkuteltiin tasaisesti ruiskulla,aivan kuin maalattais ;)Tuotteet olivat Tannymax-nimisä korkealaatuisia rusketusaineita.
Mm.Victoria beckhaminkin suosii tätä ;)

Väriä ei tartu vaatteisiin ja iho ei kummemmin tuoksukaan,ainakaan pahalle.

Paikka jossa kävin sijaitsee myyrmäessä,iso-myyrin 2.kerros ja nimeltään Sunnails. Ihana paikka jossa saa mm.rakennekynsiä,ripsien pidennyksiä,ruiskurusketusta ja tatuointejakin jopa! ;)
Suosittelen! :)

http://www.sunnails.fi/