Hae tästä blogista

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Saappaat haussa

Olen nyt kävellyt mustilla( keinonahka) pitkävarrellisilla saappailla syksyn,ja niistä alkaa jo kärjet olla rikki jo nyt...mitä tästä opin???älä osta keinonahkaa,ainakaan näin heikkolaatuisia saappaita kuin nämä .Ne on Zaran saappaat,ja viime vuonna kestivät huomattavasti kauemmin ehjinä samankaltaiset saapikkaat!Suosin kyllä YLEENSÄ aina nahkaisia kenkiä,ne kun kestävät pitkään kauniina kun huoltaa&hoitaa vaan hyvin.

Nyt mietinnässä siis nahka saappaat...ja haaveissa myös EMU-saappaat...Ovat kuin UGGit mutta ehkä jopa paremmat! Molemmat tosin samannäköisiä ja ominaisuuksiltaankin varmasti yhtä hyviä/huonoja. Jalkaan ne vaán on niin uskomattoman ylelliset,ei hiosta,pitää jalat lämpimänä pakkasilla,kesällä ei hiosta,eli nehän on lähes täydelliset...poikkeuksena nää ihanat sadekelit!!!

Kaupat on pulloillaan Uggien tyylisiä pehmobuutseja,joilla hintaakin reilusti 40e-100e mutta en itse lähde enää niitä hankkimaan,viime talvena opin siitäkin virheestä.Ostelin parit halvat feikki Uggit muistaakseni merkkiä Pieces,ja jumankauta ne oli liukkaat!!!Pohjat muovia,joissa ei ole mitään pitoa,saati ne mitään erikoisemmin lämmittäneetkään! Niiden hinnalla olisin jo voinut saada aidot lämpimät kengät.
Onneksi virheistä oppii.

Tosin tarviisin siis nahkasaappaat ns siistimpiin asuihin/menoihin sekä pehmoiset Uggit/Emut arkikäyttöön.

UGG  vai.......


                                             EMUT?