Hae tästä blogista

perjantai 29. lokakuuta 2010

Guess Guess,what??!!

Sain siis iiiihaaanan lahjakortin Guessin myymälään työnantajalta,ja arvatkaa mitäpä löysin sieltä??!!
Uskomattoman upeat farkut,joissa taksut on koristeltu hopeisin niitein,alaspäin levenevät lahkeet,joka on oikeesti kohta taas muotia ;) sekä mustan nahkavyön,jossa tuli mukana kaksi erilaista vaihtosolkea,timantein tai hiukan pelkistetympi versio :) Ja kun en enää itselle keksinyt muuta niin ostin miehelleni Guess´n t-paida,harmaa jossa sinisellä/valkoisella lukee Guess...jippii arvataa oliko kiva ylläri???  Vaikka diggaanki Guessista,niin en tyännyt niiden yhdestäkää laukusta enkä lompakosta....minä kun en tykää yhtäään ns kultasomisteisesta,ja niitä oli joka laukku täynnä...huh...enä osta yleensäkään pelkän merkin takia yhtikäs mitään.
Tilasin eräästä nettikaupasta hetki sitten Guessin laukkuja(näytti kuvassa hyviltä)mutta palautin kaikki takaisin..en tykkää pienistä oudon mallisista laukuista.Laukussa täytyy olla tilaa! Miten sinne muuten mahtuu meikkipussi,lompakko,kalenteri,avaimet,huulirasva,hiuslakka,harja,joskus läppäri ja röökikamat....:( Ton vikan poistaisin heti,jos pystyisin!!!!

No jokatapauksessa farkut ja vyö on tosi jees!!!Fotoja niistä huomenna,kun kamera-assistenttini palaa ;)
Haleja,Janita

bilefiilistelyä

Tänään ajattelin laittaa tämän cremen vaalean villakangastakin,ja huivin,jossa mustaa printtiä,ja samaa sävyä,jalkaan vielä siniset farkut ja korkkarinilkkurit ja menoks! Kurja kostea ilma ulkona,ei kyllä yhtään huvittas mennä ulos.:( Onneks mukava viikonloppu tulossa,tosin kotosalla.Mutta kivaahan sekin on!
Viikon päästä mulla on B-day-partys...jippii! Sitten ois tarkotus juhlia ikääntymistä. Mut asu ongelma vaivaa taas,onneks jo hyvissä ajoin! Mitä ihmettä laitan päälleni???? Auttakaa! En haluaisi perinteistä farkku/toppilinjaa,toisaalta jos onnistuis löytämään jonkun kivan röyhelö-yläosan ja slimmi alaosa,farkut/leggarit...huh oishan niitä ihania mekkojakin....en oikein vaan ole mekko-ihminen....:(

Millaisia vaatteita te suosittelette yökerhoon? :) Ideoita! Jännä juttu vaikken ole mekkotyyppiä,niin ihastuin järjettömästi yhteen maxi pitkään neulemekkoon!!!!melkein jo ostin sen,mutta onneksi en...miten ja missä minä mekkoa pidän?millaiset muut asusteet,takki,kengät jne..eikä mulle taida se edes sopia...mut kiva se oli ;)



Ensviikolla tulossa new me-postausta,uudet mega tuuheat/pitkät ripset,ehkä uutta tukkaa,uutta meikityyliä ja muuta jännää,eli ihan selkeesti bilemeininkiä luvassa ;)!!!! Nyt kiire,joten ihanaa ja rentoa viikonloppua kaikille!!Ja laittakaa ihmeessä ideoita,ne ovat kullanarvoisia! Moi moi!