Hae tästä blogista

maanantai 9. elokuuta 2010

Kahvin&karkin sävyjä

Nyt kun syksy alkaa pikkuhiljaa tulemaan,niin myös on aika päivittää meikkien väritystä! Itse olen rakastunut eri ruskean sävyihin niin meikeissä kuin vaatteissakin. Kynsilakoissa olen ostanut vaniliansävyä,karamellia,sekä toffeeta,joka saa kynnet näyttämään paljon pidemmiltä kuin onkaan :)

Samoin luomiväreissä noudatan samaa sävymaailmaa, kermanvaaleaa,kahvinruskeaa sekä pronssia. Ja tulee aika kaunis meikki varsinkin jos kasvoilla on päivetystä! Siihen sitten aurinkopuuteria ja nuden tai persikan väristä kiiltoa huuliin.

Vaatteissa aion hankkia myös ed.mainuttuja sävyjä. Esim toffeenruskeat saappaat,ja laukku, vanilian värisiä neuletakkeja jne..ihanaa jo tavallaan fiilistellä syksyä.:)
Ja mikä parasta näitä värejä löytää joka kaupasta koska ne ovat syksyn värit! Valkoista, vaniliaa, toffeeta, kahvinruskeaa, nougattia, kermaa sekä paljon muita herkullisia värejä!!!

bloggarit-love or hate them...

Nyt on pakko avautua kun lueskelin läpi useita blogeja ja huomasin miten ärsyttävät/ilkeät blogit ovat "päässeet" TOP-listalle.Joko niissä arvostellaan raa´alla tavalla kanssaihmisiä tai kirjoitetaan skeidaa muista bloggareista!!! Huh huh,mulla ainakin tuli inhon väreet,EIKÄ hyvä fiilis...olenkohan ainoa jota ei tyydyttänyt lukea muista pahaa??? Mikä tarve muilla bloggareilla on arvostella toisiaan??? Huono itsetunto, kateus vai ärsyttämisen tuoma suuri lukijamäärä?

Okei,ollaan Suomessa,jossa ihmisen pitää olla nöyrä ,itsekehua pitää välttää viimeiseen asti,kiitosta ei oteta vastaan missään määrin,"anteeksi että olen olemassa"-asenne,mukautuminen muiden joukkoon=vastustaminen erilaisuutta,juoruaminen=oman egon pönkittäminen,ja tuhannet muut ominaisuudet joita en arvosta.

Miksi lukea jotain joka ei miellytä,miksi nähdä sen vertaa vaivaa että kommentoi  ilkeästi???Voisi opetella antamaan ns rakentavaa kritiikkiä,jos näkee sen tarpeelliseksi...en itse ainakaan koe tarpeelliseksi kommentoida jonkun väärin kirjoittamaa sanaa..tai kateuksissaan suoltaa sontaa toisen boxiin...oksentaa voi omaankin "pönttöön"..;)

Blogeissa saa ,ja on hyvä kommentoida/olla eri mieltä/huomauttaa, mutta jos tekee sen tyylillä!
Jokainen ihminen on erilainen ja niin on jokainen blogikin. Itse lueskelen mielelläni toisten hyväntuulisia postauksia elämässä onnistumisista,positiivisista asioista, jne. joten,

Mahtavaa maanantaita ;)