Hae tästä blogista

perjantai 19. marraskuuta 2010

Overknees

On ollut kiire viikko,enkä ole ehtinyt kirjoitella,saati laittaa kuvia.Tänään vielä töitä,sitten viikonloppu! :)
Tänään pitäis sen verran shoppailla että löytäisin talvimyssyn. Olen rakastunut erilaisiin baskereihin,myssyihin ja kaikenlaisiin pipovirikkeisiin etten osaa elää enää ilman...Ja mikä pelastus se onkaan arkiaamuisin,kun on kiire ja totaalinen bad hair day.
Sitten...omistan ihanat Biancon mustat overknee-saappaat mustana,mutta...voi kun haluaisin niiin nuo konjakinvärisetkin!!!! Olen sen verran oppinut itseäni tuntemaan,etten käytä korollisia kenkiä talvella ikinä koskaan muulloin kuin yökerhoon tmv mennessä!!!!Ja silti,haalin korollisia kenkiä nilkkureita jne..huh huh..auton ajaminenkin on niillä sellainen riski suoritus,että oksat pois. Varsinkin niillä Zaran piikkikorkonilkkureilla ajaminen on niin pelottava kokemus,että mua pelotti oikeasti itseäkin.Ei mitään tuntumaa jne....
No jokatapauksessa,tarpeessa olisi toiset nahkaiset matalat saappaat.Biancoa suosin,koska olen sieltä vuosikausia ostanut saappaita,enkä koskaan ole pettynyt.Laatu on ihan hyvä hintaan nähden. Paras ostos muuten on vesisuojavoide Dinskosta! Olen voidellut kaikki kenkäni sillä useaan otteeseen ja ei tule vesi läpi,saati rumia vesijälkiä nahkaan.
Mukavaa perjantaita kaikille ja ihanaa viikonloppua,postausta tulossa ehkä illalla kuvien kera:D
Tässä toive kenkäni: