Hae tästä blogista

torstai 15. heinäkuuta 2010

shoppaus löytöjä ukkosella :)

Illalla vielä käytiin kaupoilla,ja löytyi taas vähän jotain alesta ja normaalihintaisia.
On niin kuuma et on pakko mennä kauppoihin viilentymään ;) ainoa miinuspuoli et pääsee rahoista nopeesti eroon:(
Hakusessa vielä pari lyhyttä kesämekkoa,konjakinväriset sandaaalit(gladiaattorityyliset),alaspäin leveneviä toppeja/paitoja ja raidallinen hame!

Syksyksi haluaisin mustan DKNY:n laukun(rakastan niitä yli kaiken)saappaita tottakai beiget ja mustat sekä beige ja musta trenssi lyhyttä mallia...ja farkkuja :D
No syksyyn vielä aikaa,ei puhuta siitä sittenkää vielä-nyt on ihana helle kesä,nautitaan!! ;)

Ostin myös aivan ihanan DKNY:n tuoksun,aivan super makee tuoksu!!!
Tässä tän päivän pieni saldo:) Hame aivan huippu,just sellaista oon etsinyt pitkään,pussimainen ja ihana vyötärä,jossa kiinni nahkavyö:) upea!
Valkoinen lyhyt neuletakki Zoey m, ja saman merkkisen topin valkoisen löysin myös,joka levenee helmasta.

Vaatteiden valinnan vaikeus..

Näin kuumalla helteellä tuntuu ettei oikeasti ole mitään päälle pantavaa!!!(Mutta en valita kuitenkaan) Välillä mielessä käy miten kiva olis laittaa välillä pidemmät shortsit,hame tai farkut. Kyllästyttää jo ala-osien vähäisyys. Mustat,valkoiset ja beiget shortsit jokapäiväisessä käytössä,koska on niin helle ettei voi kuvitella oikein muuta.Ylä-osina tietysti toppeja,mustasta valkoiseen välillä. Olen koittanu miettiä millä konsteilla noin tavalliseen tylsään asuun saisi jotain hauskaa ja jotain "sitä". Vöitä olen vaihdellut jne.

Tunnen itseni niin tylsäksi näillä asuilla että huh huh! Hameita en ole vielä hirveästi pitänyt,vaikka niitäkin olisi. Ehkä huomenna innostuisin,niin saisi kivaa vaihtelua. Onkohan muilla samankaltaisia outoja fiiliksiä??? ;)
Minimalistinen vaatetus helteellä onkin aikamoinen ongelma jos haluaa silti pukeutua "näyttävästi" jne.
Mulla ois niin mahtavia visoita erilaisista asuista jos vain saisin äitini ompelemaan-ehkä jos oikein kauniisti pyytäisin:)Alla huono piirros hameesta jollaisen haluaisin. Ylhäältä rypytetty ja löysähkö,ja vyötärön kohdalla satiininaunhasta vyö rusetilla. Alahelmassa kuminauha,joka joustaa ja hame saisi olla pallomainen/pussimainen. Taskutkin olisi jees.Jos saisin äitini avuksi tämä hame olisi ihana!!! Väri joko beige tai musta.

Päivän outfit & shopping

Tänään oli pakko pitää välipäivä rantsusta ja auringosta,että ehtii siivota asuntoakin välillä ja iho saa rauhoittua.Ei meinaa ehtiä tehdä kaikkea mitä pitäisi,varsinkaan siivota :/
On niin hiostavaakin että siivous käy niin kuntoilusta ;)
Tänään käytiin ystävän kans pyörähtää Jumbossa,ja jotain kivaa löysin:)

Tänään päällä mustat minishortsit,musta Ginan toppi,ja uusi huivi,Pieces:) Laukku Mango.






VeroModasta löytyi valkoinen löysähkö toppi ja ihana eläinkuosi-huivi. Vilasta -70% alesta löysin viime keväänä ihailemani neuleen,jossa iso kaula-aukko ja lyhyet hihat.(hintaa jäi 14e.)

Aiemmin löysin Vilasta merimies-henkiset valkoiset pellava shortsit n.10e.