Hae tästä blogista

torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannus 2010 @ stadi



Huomenna se sitten koittaa; keskikesän juhla :) Ensimmäistä juhannusta vietän ilman lapsukaisia,jotka lähtee mummolaan pohjoiseen. Joten olemme sitten keksineet kaveriporukalla ilonpitoa viikonlopuksi. Luvassa ainakin picnic-reissu suomenlinnaan,ja jos aurinko paistaa niin siellä olis tarjoitus ottaa aurinkoa&ehkä uida,jos uskaltaa;)
Löysin alesta ihanat valk.biksut:)----->



Hankin pinkin coolerbagin,jonne pakkaan sitten juotavaa(skumppaa&jotain muuta) ja picnic-eväitä esim.hedelmiä,juustoja,patonkia,salaattia,mansikoita jne..mitä nyt kaupasta löytyy.


Sekin rumba viel edessä,tuskin olen ainoa tänään marketeissa...apua :) No,makkarasta en niin tykkää,joten jospa paketti kanaa olisi vielä kaupassa ;) Aina minulla jää nää asiat vika päivälle ja sit paniikinomaisessa tunteen puuskassa juoksen kaupassa ja alkossa ja hankin viime hetken ostokset...huh koska sitä oppii olemaan ajoissa.




Eka juhannus myös stadissa,yleensä aina ollaan oltu jossain landella mökillä tmv.mutta kokemus tämäkin. Toivottavasti ei taas tänän vuonna tule synkkiä lukemia hukkumisista, joka juhannus menehtyy niin paljon ihmisiä vesillä ja ihan turhaan..alkoholi ja veneily tmv ei ole ehkä parhain idea....




No,itse olen ainakin varovainen. Ja toiv.moni muu myös! Ilmoista on ollu päänvaivaa,välillä sanoo että hellettä ja aurinkoa mutta taas tänään katsoin niin huomiseks vettä...se hieman hankaloittaa picnikkiä ;) mutta hätä keinot keksii;)




Tässä ihanat kesäkässit mitkä löysin sattumalta,voi pakata biksut&pyyhkeet ja muut messiin:)