Hae tästä blogista

perjantai 17. syyskuuta 2010

Upeat huulet,kiitos cityklinikka!

Tänään kävin huulten muotoilussa,ja voin sanoa, että kyllä olen tyytyväinen! En voi muuta kuin sydämellisesti suositella tätä klinikkaa. Lääkäri Piotr Sikorski oli erittäin mukava,huolehtivainen,sekä todella ammattilainen tässä hommassa! Kauhukertomusten ja kokemusten perusteella jännitin kipua,jonka piikit aiheuttavat,mutta aivan turhaan.

Kun menin vastaanotolle,täytin esitietolomakkeen,jonka jälkeen menin hoitohuoneeseen. Katsoimme peilin kanssa yhdessä huuliani,ja keskustelimme millaisen lopputuloksen toivoisin.Kerroin että haluan muhkeutta,ja aavistuksen ylähuulta nostettavan.

Lääkäri kertoi kaikki käytettävästä aineesta,Restylane perlanesta,sekä jälkihoidosta. Oloni oli todella rauhallinen ja turvallinen.
Sitten puudutettiin ikenet,koska näin puudutus vaikutti parhaiten huuliin.Hetkessä vaikutus jo tuntui,ja aloitettiin huulten täyttö.

Homma kesti puoli tuntia,ja ei tuntunut yhtään kipeältä,ei kertaakaan koko hoidon aikana!Jännitin turhaan.
Välillä katsoin peiliin,ja katsoimme minne lisätään ainetta.
Yhteensä minulle laitettiin reilut 1ml restylanea huuliin.Se on yleisin käytettävä määrä. Lääkäri sanoi silti että jos haluan lisää täyteläisyyttä,sitä voidaan lisätä viikkojen kuluttua.

Toimenpiteen jälkeen puhe on tietysti vaikeaa,johtuen puudutuksesta,ja huulet hiukan turvoksissa,mutta sekin on yksilöllistä. Olin heti silti tyytyväinen tulokseen:)

Käsittelyn jälkeen on yleistä että huulissa tuntuu kutinaa,kirvelyä,sekä aristusta,mutta oireet häviävät muutamassa päivässä. Se pitää muistaa että koska huulet voivat olla hiukan turvoksissa,niin lopullinen tulos näkyy vasta päivien päästä.
Huulia ei saa altistaa kuumuudelle,eikä kannata nauraa ihan hirveästi ;) ettei tule paljon mustelmia.

Restylanen vaikutukset ovat pitkäaikaisia,n.6-12 kk. Riippuen potilaasta. Täydennyskäsittely 2-4 vkoa toimenpiteen jälkeen on ehkä tarpeellinen ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
Restylane on tutkittu,turvallinen,luonnollinen sekä tehokas täyttöaine,ja varmasti yleisin huulien muotoilussa.

Huulien ryppyjä voi myös siloittaa tällä,joka nuorentaa ilmettä.Osaavan lääkärin luona yliammuntaa ei tarvitse pelätä,kukapa haluaisi aku ankan huulia.;)tässä ennen ja jälkeen kuvat!

Kiitos http://www.cityklinikka.fi/  SUOSITTELEN!!!!