Hae tästä blogista

lauantai 2. lokakuuta 2010

My new lovely look :)

 Eilen sain sitten unelmieni hiukset,ja nyt värikin on  melkein lähes sama kuin oma,luonnollinen väri. Eli jatkossa riittää vain hiusten raidoitus tyvestä! Käväisin Hiusten värjäyksessä&pidennyksessä suositussa sekä tunnetussa THE LOOK klinikalla.
The Look on paikka ,jossa saa mm.rintaleikkaus konsultaatiota,huulien muotilua,ryppyjen täyttöä,iholle erilaisia huippu hoitoja,sekä paljon muuta! Mutta myös nykyisin siellä on kampaamopalvelu,ja voin sanoa että parempaa palvelua saati ammattimaisuutta on vaikea löytää. Palvelu on paikassa mielettömän hyvää,ystävällistä mutta asiantuntevaa,menitpä minkä vuoksi tahansa sinne.:)

Riitta Randström taikoi hiuksistani aivan uudet! (Riitan löytää siis The lookista,ja aivan ihana ihminen!)
Ja en valehtele yhtään jos sanon että haastetta näissä oli enemmän kuin tarpeen. Ensin otettiin vanhat mustat teippipidennykset veke,tehtiin värinpoistoa x 2,ja sitten sävyä päälle. Voin sanoa, että molempia pelotti kun vilkaistiin peiliin,väri vaaleni tummanpunaisesta,oranssiksi ja siitä vaikka minkäväriseksi hirvitykseksi! Apua.
No,mutta kun on ammattilainen asialla,niin Riitta valitsi sävyn,joka taittoi oranssia. Loppu hyvin kaikki hyvin,ja sitten itse pidennykseen. Siihen käytettiin 100% aitoa,silkkistä,remy-hiusta,BALMAIN-merkkistä,joka ei ole edullisimmasta päästä todellakaan,mutta on juuri oman hiuksen tuntuista,kevyttä,kiiltävää,ei takkuunnu eikä hapsota kuten muut. Olen ihan taivaissa,joku on pitänyt näitä balmain-pidennyksiä jopa 2 vuotta!!! se kertoo jotain laadusta!

Mulle laitettiin ruskeaa,ihan blondia ja raitaa sekaisin,ja on tosi luonnollinen ja kaunis lopputulos.
Voin sanoa vielä koska 10vuoden pidennys kokemuksen perusteella tämä Balmain on parhainta ikinä.!
Suosittelen investoimaan pidennyksiin hiukan enemmän,sillä ne kestävät,näyttävät ihan kuin omilta ja ennenkaikea tuntuvat! Ennen olen kärsinyt juuri takkuuntumisesta,hevosenharjamaisesta karheudesta ja hamppu-lookista. :( Ei siis kiva.

Kiitos The look ja Riitta!!! Minusta tuli uusi vaki -asiakas :)




7 kommenttia:

  1. Tänään lupaan niitä asukuvia postailla illalla:) On meinaa kertynyt jo usealta päivältä.

    VastaaPoista
  2. Oot upea ja kaunis! Hieno uusi hiustenväri.

    VastaaPoista
  3. kiits,itsekin tykkään tästä ns luonnollisemmasta ja vaaleammasta tukasta!!! :)

    VastaaPoista
  4. Hei joudun siis tarkastaa kaikki kommentit,mutta laitelkaa vaan ihmeessä mielipiteitänne :) sitä mukaa kun tarkistelen,vastailen myös!

    VastaaPoista
  5. Kauniin sävyiset hiukset,paljon toi pidennys sitten maksaa?

    VastaaPoista
  6. Tarkkaa hintaa en tiedä,se selviää kun käy paikan päällä ;)

    VastaaPoista
  7. rakastan nuit sun hiuksia!

    VastaaPoista