Hae tästä blogista

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

My closet

Mun onnettoman pieni vaatekaappi,jonne ei mahdu mitään..:(  Haluan alla olevan vaatekaapin,jotta kaikki laukut ja takit saisivat oman paikkansa,ja komero olisi aina siisti..Siis ihan oma,ei tarvitsisi jakaa miehenkään kanssa!!!jipiii...MUST HAVE  ja heti!!!! Kaappi on tosi edullinen,179e..ei siis paha ja rakastan tota Aspelund-sarjaa paljon.







Summer makeup favourites

Kesällä meikkejä todellakin tulee käytettyä vähemmässä määrin,kuin muulloin. Itsellä nämä neljä riittävät perusmeikkiin. Meikkivoiteella korjailen ihon virheitä ihan paikallisesti,en laita koko kasvoille,tuputan niille alueille ja puuteroin/häi´vytän. Aurinkopuuteri on loistokaveri ollut jo vuosiakausia,sillä saa mielettömän upean auringon hehkun kasvoille. Laitan sitä poskipäille,otsaan,nenään ja leukaan. Loreal´n ripsari on osoittautunut maailman parhaaksi ripsariksi,eikä vertoja vedä kalleimmatkaan Diorin/HR:n ripsivärit,nimittäin kaikkia on kokeiltu. Hintaa tosin tälläkin n.17e. Mutta sen väärti! Taikoo upeat paksut,pitkät ja tuuheat räpsyttimet ;)
Huulipuna suosikki tällä hetkellä Rimmelin vaalea väri,ja päälle Diorin huulikiiltoa :) Love it!

Iltamenoihin toki lisään luomivärit,joskus rajaukset,kulmakarvavärin, ja hohdevoidetta kasvoille. Arkisin nämä riittää hyvin. Aurinkoa ottaessa en käytä mitään muuta kuin huulikiiltoa ja aurinkovoidetta,sehän lienää sanomattakin selvää ettei silloin kannata laittaa meikkivoiteita tmv. kasvoille.

Rakastan kasvoissa korostusta ja varjostusta,sillä saa kasvojen parhaat puolet esille ja vähemmän hyvät piilotettua. Aurinkopuuterilla ja highlighterilla/korostusvärillä nämä onnistuu. :)