Hae tästä blogista

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Alennusmyynnit-ja sen uhri


Eilen käytiin kaupoissa kiertelee alennusmyyntejä, ja ei oikein löytynyt yhtään mitään. Löysin jo ennen juhannusta maximekon 7 eurolla, ja se oli ainoa jonka edes tarvitsin. Olen sitä mieltä, että sieltä ei kannata ostaa vain siksi et on halpaa, vaan pitäs muistaa, että ostaa mitä oikeasti tarvitsee.

Tosin punaiset hintalaput&kyltit saa minutkin hetken hurmokseen ja euforisessa mielentilassa tulee vain hymyiltyä myyjille maksaessa kaikenmaailman riepuja ;) Siksi paras tapa välttyä tältä on piiloutua kotiin,ja vältellä puoleensa vetäviä ale-kylttejä.


Sitä paitsi kesävaatteita on hankittu jo, ja Suomen kesän pituuden huomioon ottaen niillä ei ole juurikaan montaa kuukautta käyttöä mikä on tosi kurjaa.


Tunnustan olevani mainosten uhri-minut on helppo saada vakuuttuneeksi ja uskomaan tarvitsevani tavaraa. Siitä muistuttaa aikoinaan tilaamani stepperit,hampaanvalkaisumuotit jne.

Mutta onneksi on hellettä,joten bikinit mukaan ja rannalle-siellä kukaan ei tule aiheuttamaan ostoshuumaa.


Mutta tosiasia on, jos olen ihan vakavissani,että kannattaa siellä alessa käydä jos löytää jotain mitä ei viitsinyt ostaa normihinnalla tai muistaa juuri nyt että jotain puuttuu :P Onneksi olemme naisia-ja naisen mieli saa aina muuttua!!! Ihania hellepäiviä&shoppausiltoja!!!!