Hae tästä blogista

perjantai 30. heinäkuuta 2010

weekend&life

Rakastan sitten viikonloppuja yli kaiken! Kaikki perheenjäsenet kotona,voi tehdä yhdessä kaikkee kivaa,ja ennenkaikkea sitä laatu-aikaa!!! :) Tänään vuokrataan miehen kanssa leffa,eikä tarvii mennä edes kotoo pois,vähän siistiä-eikä unohdu palauttaminen,kuten mulla aina!!!:( Itse tykkään thrillereistä tai kauhusta...tyyliin paranormal activity ;) HUI!!! Huomenna sit aamusta suunta kohti Tamperetta,eka kaupungilla hengailua(shoppausta) ja sit särkänniemeen:) Ihanaa en ole koskaan siellä käynyt,lintsillä senki edestä..joten huomenna kieputaan sit ;) Ehkä täytyy ottaa yks siideri ennekuin uskaltaa laitteisiin .....hehheee..
Vielä pari juttua shoppauksesta. Mulla harvemmin on ns todellista tarvetta lähteä etsimään tiettyä juttua kaupoista,mutta kun siellä näkee jonkun ihanuuden,sitä keksii heti liudan syitä miksi se on saatava!!! Tuttua muillekin vai mitä?..No,sit jos lähtee etsimällä etsii jotain tiettyä-et varmaan sitä tule löytämään..No asiaan.Kävin jostain kumman syystä kaupoilla ihan vaan "vahingossa"(juu juu) ja löysin ihanat mustat nahka-sandaalit,joissa hieman vartta..IHANAT! Ja hintakin pakotti ostamaan,14e...eli en rankaise tästä itseäni. Samalla löysin niin kivat korkeavyötäröiset shortsit että huh huh..aivan kuin olisin niitä mukamas etsinyt,tuli iha sellainen olo miten olenkaa elänyt ilman näitä??? ;) hehheh....että tämmöistä mulle sattuu kaupassa.

Mulla on paljon vähän pidettyjä vaatteita,ja aion elokuun aikana mennä hietalahden torille myymään niitä.Infoan tarkemmin ajasta. Kannatan kierrättämistä,koska trendit vaihtuu niin nopeaa,samoin tykkääminen,etten näe mitään syytä ylikuormittaa kaappejani.Mieluummin ostan niillä rahoilla taas uutta.

Tavallaan jo venaan syksyä,pimeitä lämpimiä iltoja,kynttilöitä,hyvä kirja,sadetta,syys uutuuksia kaupoissa,värikästä luontoa jne...ihanaa!
Mutta koska olen kesäihminenkin,menen jatkamaan mieheni kanssa kesää viikoksi välimeren maihin. Saa vielä hetken nauttia kuumuudesta ja auringon paahtamasta ihosta. Vielä n.2 vkoa siihen.

Sitten alkaakin opiskelut ja työt sekä rutiinit jälleen. Mutta hyvä niin!Kesän jälkeen jaksaakin taas pitkän talven yli,ehkä...ehkä ei. Mutta mukavaa perjantai-iltaa kaikille,nyt saunaan,siideri ja hyvän leffan pariin. Adios!