Hae tästä blogista

torstai 21. lokakuuta 2010

Ask what you want !!!

Eli nyt arvon ihmiset saatte kysyä mitä mieleen juolahtaa,hyvän maun rajoissa kummiskin! Voitte kysyä minusta mitä haluatte! :) Tilastoeni mukaan suurimmat lukijaluvut löytyy hiustenpidennys sekä huulientäyttö-jutustani,eli monia taitaa kiinnostaa ed.mainitut aiheet ;) Huulista sen verran että uusinta olisi ajankohtainen! Toinen reuna huulesta on selkeästi pienempi,joten sitä pitäis fiksata. Kertokaa myös minkä iisin toimenpiteen haluaisitte nähdä/lukea? Olisko ennen ja  jälkeen botox hyvä idea? Itse kolmekymppisenä huomaan jo sibeliusrypyt,joihin ois kiva saada fylliä...

En tosin ikinä olis valmis muutoin muokkaamaan kasvojani esim kasvokohotusleikkauksella tmv isommalla operaatiolla,jokainen meistä kummiskin vanhenee..ja mieluiten luonnollisemmin.Tosin siis pikku ryppyjä mielestäni saa täyttää jos niistä itselle on harmia.Samoin itsensä parantelu kirurgisesti on ok,kunhan pysyy maltti matkassa;)

Mutta nyt saa kysyä,antakaa palaa!!!Bytheway, järkkään arvonnan viikonloppuna jossa luvassa ihana palkinto,kannattaa siis osallistua!!!!