Hae tästä blogista

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Teeny weeny string bikinies ;)

Biksut!!!!

Tänään löysin sitten ne mustat bandeau-bikinit. Kivaa-nyt vaan ne rantakelit kohdalleen! :)
Omaksi ihmetykseksi löysin sen mustan bleiserinkin mistä olen haaveillut VB:n päällä,tosin omani ostin Zarasta,mutta se on hyvää matskua ja ihana päällä! Seuraava must have on ne leveälahkeiset farkut,oikein hippityyliin!

Enskuussa ulkomaille suunnattaessa matkalaukku taitaakin olla pelkkää bikiniä,miehenikin ihmettelee miksi ihmeessä PITÄÄ olla useammat bikinit..no joo...miehet!!!!;)

Before and afterSUN

Tällä viikolla onkin saanut nauttia auringosta koko Suomi! Itse lukeudun niihin auringonpalvojiin,jotka tutkailee viikon säät jo etukäteen kaikilta mahdollisilta sääennuste paikoista,ja on lähtövalmiudessa aina aamuisin sinne missä aurinko näyttäytyy ;) Tälläkin viikolla olen herännyt aikaisin,pakannut aurinkovoiteen,alustan,lehdet,juomat jne mukaan ja kipittänyt vaikka takapihan nurmikentälle aurinkoiseen kohtaan,ja jouduinhan jostain syystä lentokentänkin viereen!;) Rannalle en ole vielä "hyökännyt",mutta tavoitteissa viikonloppuna.

Aurinkovoiteista täytyy mainita,että itse lähes kaiken kokeilleena voin todeta, että öljy ilman suojakerrointa oli tymintä mitä ihminen voi tehdä:/  Ruskettuu supervauhtia,mutta voi sitä kirvelyn ja punoituksen määrää iholla!
Puolutukseksi täytyy silti sanoa etten juurikaan ikinä ole palanut Suomessa, saati ulkomailla.Ihotyyppini on sen verran tumma,etten tarvitse megakovia suojakertoimia,mutta aina pitää muistaa silti suojata iho,ellei halua ryppyistä,palanutta ihoa,ja satakertaistaa syöpäriskiä.

Jokaiselle ihotyypille onneksi löytyy valtavat valikoimat aurinkovoiteita,öljyjä jne. Eikä koskaan voi liikaa suojata.
Siispä aion hankkia pian kunnon aurinkovoiteen&aftersun-tuotteet.
Olen kokeillut lähes kaikkia markettituotteita Hawain Tropicista Niveaan,ja legendaarista Biz Puinia myös.
BP:n tuoksusta tulee ihan aina lapsuus mieleen. Aurinkovoiteissa mielestäni on tärkeimpiä seuraavat asiat:

-Suojakerroin
-Vedenkestävyys
-Imeytyminen
-Kosteuttava
-Tuoksu

Kesällä meikit menee aina uusiksi,varsinkin meikkivoide/-puuteri. Ostan talvisin vaaleamman meikkivoiteen, ja kesällä tummemman,ja miksaan niitä sitten sopivan väriseksi ihon tummuessa/vaalentuessa.Niin helppoa!
Tosin kannattaa ostaa samaa merkkiä;) Aurinkoa ottaessa en tietenkään käytä meikkivoiteita,annan ihon nauttia auringosta ja kesäisin se näyttääkin paremmalta.
Rantalook on valmis kun laittaa vaan huulikiiltoa,aurinkolasit päähän ja iholle aurinkovoidetta! Hiukset seksikkäästi nutturalle ja biitsille.

Tänään menen etsimään uusia bikineitä-vaikka niitäkin tosin on,jo mutta haluan löytää bandeau-bikinit:)
Ei jää ikäviä rajoja olkapäille tai dekolteelle.

Aurinkoista perjantaita&adios!!!








-