Hae tästä blogista

perjantai 17. syyskuuta 2010

Upeat huulet,kiitos cityklinikka!

Tänään kävin huulten muotoilussa,ja voin sanoa, että kyllä olen tyytyväinen! En voi muuta kuin sydämellisesti suositella tätä klinikkaa. Lääkäri Piotr Sikorski oli erittäin mukava,huolehtivainen,sekä todella ammattilainen tässä hommassa! Kauhukertomusten ja kokemusten perusteella jännitin kipua,jonka piikit aiheuttavat,mutta aivan turhaan.

Kun menin vastaanotolle,täytin esitietolomakkeen,jonka jälkeen menin hoitohuoneeseen. Katsoimme peilin kanssa yhdessä huuliani,ja keskustelimme millaisen lopputuloksen toivoisin.Kerroin että haluan muhkeutta,ja aavistuksen ylähuulta nostettavan.

Lääkäri kertoi kaikki käytettävästä aineesta,Restylane perlanesta,sekä jälkihoidosta. Oloni oli todella rauhallinen ja turvallinen.
Sitten puudutettiin ikenet,koska näin puudutus vaikutti parhaiten huuliin.Hetkessä vaikutus jo tuntui,ja aloitettiin huulten täyttö.

Homma kesti puoli tuntia,ja ei tuntunut yhtään kipeältä,ei kertaakaan koko hoidon aikana!Jännitin turhaan.
Välillä katsoin peiliin,ja katsoimme minne lisätään ainetta.
Yhteensä minulle laitettiin reilut 1ml restylanea huuliin.Se on yleisin käytettävä määrä. Lääkäri sanoi silti että jos haluan lisää täyteläisyyttä,sitä voidaan lisätä viikkojen kuluttua.

Toimenpiteen jälkeen puhe on tietysti vaikeaa,johtuen puudutuksesta,ja huulet hiukan turvoksissa,mutta sekin on yksilöllistä. Olin heti silti tyytyväinen tulokseen:)

Käsittelyn jälkeen on yleistä että huulissa tuntuu kutinaa,kirvelyä,sekä aristusta,mutta oireet häviävät muutamassa päivässä. Se pitää muistaa että koska huulet voivat olla hiukan turvoksissa,niin lopullinen tulos näkyy vasta päivien päästä.
Huulia ei saa altistaa kuumuudelle,eikä kannata nauraa ihan hirveästi ;) ettei tule paljon mustelmia.

Restylanen vaikutukset ovat pitkäaikaisia,n.6-12 kk. Riippuen potilaasta. Täydennyskäsittely 2-4 vkoa toimenpiteen jälkeen on ehkä tarpeellinen ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
Restylane on tutkittu,turvallinen,luonnollinen sekä tehokas täyttöaine,ja varmasti yleisin huulien muotoilussa.

Huulien ryppyjä voi myös siloittaa tällä,joka nuorentaa ilmettä.Osaavan lääkärin luona yliammuntaa ei tarvitse pelätä,kukapa haluaisi aku ankan huulia.;)tässä ennen ja jälkeen kuvat!

Kiitos http://www.cityklinikka.fi/  SUOSITTELEN!!!!

14 kommenttia:

 1. Kivannäköinen lopputulos.

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluan tuollaiset huulet.Olen jo aikaa miettinyt,mutta ehkäpä varaan tuonne ajan itselleni.Kärsin myös pienistä huulista.kiitti vinkistä,tsemppiä.
  -Henna-

  VastaaPoista
 3. Vielä yksi kysymys,oliko se kallista ja oliko huulet arat sen jälkeen? Kiitos jos jaksat vastailla.
  -Henna-

  VastaaPoista
 4. Mä kävin myös Cityklinikalla vuosi sitten enkä muualle enää menekään.On sen verran asiantunteva paikka ja lääkärit,ettei Suomessa paljon heidän kaltaisiaan löydy,edes suomalaisia...
  Hienoa että kirjoitit aiheesta,sillä moni ei tiedä missä huulet kannattaa laittaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitti kommenteista! huulissa tuntui puudutuksen haihduttua hiukan kipua,mutta sen kesti.Toimenpiteen hinnat näkee cityklinikan sivuilta,kun klikkaat blogin alareunassa olevaa linkkiä :)

  VastaaPoista
 6. Minä aion myös varata ajan Cityklinikkaan,kiitos vinkistä.
  -Henna-

  VastaaPoista
 7. Kivat huulet. Meinaatko laittaa jossain vaiheessa vaatteitasi tänne myyntiin, joita et käytä? Luulisin että ostajia löytyisi :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä laittelen vaatteita myyntiin,ne löytyy sitten sivun alaosasta fallinglovewithfashion-kirppis sivulta.;) Ehkä loppuviikosta sinne tulee vaatteita:)

  VastaaPoista
 9. Huulet on kauniit ei liikaa fylliä,tai liian vähän.Kaunis olet :)

  VastaaPoista
 10. Poistin kaksi epäasiallista kommenttia,jotka selvästi kovasti pyrkivät loukkaamaan.Mikä ei nyt onnistunut. Itse pidän nyt pulleammista huulista ja sen on pääasia;) kyllä poltan tupakkaa valitettavasti,lopettaminen ei ole helppoa,ja iho kärsii siitä.:( mutta seuraavaksi testaan erästä mieletöntä ihonhoitoa :) Huulissa muuten ei ole paljonkaan täytettä,ihan normi määrä,tottakai huulet ovat muutaman päivän turvonneet...lopputulos kuvia laitan myöhemmin. Kivaa skyksyistä iltaa kaikille ! :)

  VastaaPoista
 11. Näyttää ihan siltä Karvisen tyttöystävältä, Muusako se nyt oli. Mielestäni keinotekoiset mutta jokainen toki tyylillään.

  VastaaPoista
 12. Heh,vai muusa ;) No itse kyllä olen tyytyväinen ja onhan ne nyt jo paljon pienemmät kun pahin turvotus poissa.Tosin huulia korjaillaan vielä,koska toinen puoli ylähuulesta on hiukan suurempi. Tämä on vain pientä ulkonäön korjailua verrattuna moneen muuhun isoon toimenpiteeseen,ja kun olen aina halunnut muhkeammat huulet,niin miksipä ei:) En tosin ymmärrä minkään ihan överi-juttuja,moni menee liiallisuuksiin kauneuden tavoittelussa/kirurgiassa. Mutta kiitos kommenteista:)

  VastaaPoista
 13. Hienonhan näköiset nuo ovat, mutta itse en todellakaan ottaisi. Ei sopisi minulle meloonin kokoiset huulet.

  VastaaPoista
 14. Restylane ei vaan iiävä kyllä kestä kuin hetken huulissa.

  VastaaPoista