Hae tästä blogista

maanantai 9. elokuuta 2010

Kahvin&karkin sävyjä

Nyt kun syksy alkaa pikkuhiljaa tulemaan,niin myös on aika päivittää meikkien väritystä! Itse olen rakastunut eri ruskean sävyihin niin meikeissä kuin vaatteissakin. Kynsilakoissa olen ostanut vaniliansävyä,karamellia,sekä toffeeta,joka saa kynnet näyttämään paljon pidemmiltä kuin onkaan :)

Samoin luomiväreissä noudatan samaa sävymaailmaa, kermanvaaleaa,kahvinruskeaa sekä pronssia. Ja tulee aika kaunis meikki varsinkin jos kasvoilla on päivetystä! Siihen sitten aurinkopuuteria ja nuden tai persikan väristä kiiltoa huuliin.

Vaatteissa aion hankkia myös ed.mainuttuja sävyjä. Esim toffeenruskeat saappaat,ja laukku, vanilian värisiä neuletakkeja jne..ihanaa jo tavallaan fiilistellä syksyä.:)
Ja mikä parasta näitä värejä löytää joka kaupasta koska ne ovat syksyn värit! Valkoista, vaniliaa, toffeeta, kahvinruskeaa, nougattia, kermaa sekä paljon muita herkullisia värejä!!!

11 kommenttia:

  1. tai tummanruskeaa kuten tupakantervaisissa keuhkoissasi! oletko ajatellut lopettaa?

    VastaaPoista
  2. Tottakai kannattaa lopettaa tupakointi,ja olen kyllä ajatellut lopettaa...

    VastaaPoista
  3. sitten vaan sanoista tekoihin!! ei tommonen voi enää kauaa jatkua!

    VastaaPoista
  4. hmm...anteeksi mutta miksi huolehdit minun tupakoinnistani???Et voi tietää poltanko päivässä yhden vai 20kpl...;) Ja jos jatkuu omani ovat keuhkoni...

    VastaaPoista
  5. totta kai siitä on oltava huolissaan, jotta saamme nauttia sinusta jatkossakin ;) 20 on ilman muuta lähinnä totuutta!

    VastaaPoista
  6. heh nyt sitten tupakkakeskustelu päättyy ;) en tosin polta IHAN noin paljoa! ;) Mutta kiitos huolenpidostasi!!! Ihanaa...:)

    VastaaPoista
  7. Päin vastoin, sinähän voit täällä kertoa meille innokkaimmille faneillesi siitä, kuinka lopultakin kykenet pääsemään yli moisesta karmaisevasta tavasta ;)

    VastaaPoista
  8. Mä en täällä valitettavasti keskity tupakointiin/enkä sen lopettamiseen.;) Vaan muotiin jne.
    Mistäs muuten päättelet että polttaisin niin paljon? :D

    VastaaPoista
  9. Älä Janita missään nimessä ota itseesi näistä Anonyymeistä joilla ei ole pokkaa kirjoittaa ihan omalla nimellänsä. Jokainen meistä sen varmasti tietää että tupakointi ei tee hyvää kellekkään, mutta sehän ei ole olennaista täällä blogissasi. Jaksan uskoa että meistä jokaisella on paheensa ja myös Sinulla Anonyymi, joten olisi hyvä että hoitaisit ensin omat paheesi pois ja sen jälkeen esittäisit tätä siveydensipulia muille. Keskity Janita huippu-blogiisi, on ihanaa lueskella näitä juttuja<3

    Ystäväsi Jennina

    VastaaPoista
  10. Juu no en tosiaan pahoita mieltä noista anonyymeistä ;) jatkan toki,oli vaan kiireistä menoa joten pääsi tulee pieni breikki,mutta kyl tää tästä :) Oot ihana !!!

    VastaaPoista
  11. On todella törkeä heppu, hänen kannattaa itseään katsoa ja miettiä mitä puhuu ja kenestä!
    Älä ikinä kuuntele tuota hössötystä, vaan jatka blogisi kirjoittamista :)

    VastaaPoista