Hae tästä blogista

perjantai 29. lokakuuta 2010

bilefiilistelyä

Tänään ajattelin laittaa tämän cremen vaalean villakangastakin,ja huivin,jossa mustaa printtiä,ja samaa sävyä,jalkaan vielä siniset farkut ja korkkarinilkkurit ja menoks! Kurja kostea ilma ulkona,ei kyllä yhtään huvittas mennä ulos.:( Onneks mukava viikonloppu tulossa,tosin kotosalla.Mutta kivaahan sekin on!
Viikon päästä mulla on B-day-partys...jippii! Sitten ois tarkotus juhlia ikääntymistä. Mut asu ongelma vaivaa taas,onneks jo hyvissä ajoin! Mitä ihmettä laitan päälleni???? Auttakaa! En haluaisi perinteistä farkku/toppilinjaa,toisaalta jos onnistuis löytämään jonkun kivan röyhelö-yläosan ja slimmi alaosa,farkut/leggarit...huh oishan niitä ihania mekkojakin....en oikein vaan ole mekko-ihminen....:(

Millaisia vaatteita te suosittelette yökerhoon? :) Ideoita! Jännä juttu vaikken ole mekkotyyppiä,niin ihastuin järjettömästi yhteen maxi pitkään neulemekkoon!!!!melkein jo ostin sen,mutta onneksi en...miten ja missä minä mekkoa pidän?millaiset muut asusteet,takki,kengät jne..eikä mulle taida se edes sopia...mut kiva se oli ;)



Ensviikolla tulossa new me-postausta,uudet mega tuuheat/pitkät ripset,ehkä uutta tukkaa,uutta meikityyliä ja muuta jännää,eli ihan selkeesti bilemeininkiä luvassa ;)!!!! Nyt kiire,joten ihanaa ja rentoa viikonloppua kaikille!!Ja laittakaa ihmeessä ideoita,ne ovat kullanarvoisia! Moi moi!

8 kommenttia:

  1. Takki on tosi kaunis,mistä se on ostettu? Sun asut on aina onnistuneita,miten saatkin ne sopimaan niin hyvin yhteen? Voi kun itsekin osais!

    VastaaPoista
  2. Kokeileppa jotain löysää alaspäin levenevää toppia farkkujen kans,tai pelkästään jos on tarpeeksi pituutta/rohkeutta?!Suosittelen rohkeasti kokeilemaan,toppimekkokin on upea...-Allu-

    VastaaPoista
  3. Kiitos!!!Takki on siis Vilasta,ja niitä saa yllä vielä ;) Mulla on aina ollut ns.värisilmää,heheh :D no tykkään et on päällä yhtäikaa max 4 väriä:)
    Mun pukeutuminen alkaa aina housuista,katson niihin yläosan.sitten takki,laukku ja kengät matsaamaan kokonaisuutta.Itse en hirveesti tykkää sekaväri-pukeutumisesta,eli käytetään kymmeniä värejä yhtäaikaa---taidan olla aika klassinen ;)

    Allu: Joo jos vaan löydän jonkun kivan niin voisi kokeilla,en todellakaan enää tykää tiukoista yläosista :) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Nyt kerrot kyllä heti mistä toi sun vyötärökorsetti on? :D Bongasin sen jo aiemmista postauksista, mut en löytänyt tietoa mistä olet sen hankkinut tai sitten oon vaan sokea. :D Tahtoo samanlaisen!

    VastaaPoista
  5. Sori,siis sen löysin Forumin Veromodasta jokin aika sitten,10euroa!!!Eli hieno tuuri potkaisi kerrankin meikäläistäkin! Se on periaatteessa vain vyö,kokomatkalta siis vetskari,mutta en sitä perinteistä korsettia edes etsinyt,tuo on hurjan kiva!!! :)

    VastaaPoista
  6. Ahaa, aika edullinenkin vielä! Joo, tuollainen vyön tapainen "korsetti" muakin kiinnostaa. Taidan käydä tsekkailemassa josko noita olisi vielä Veromodassa. Kiitos! :)

    VastaaPoista
  7. Toivotaan että löytäisit vielä sen!!! :)

    VastaaPoista
  8. hei näin juuri saman vyön itiksen Onlyssä,eli vertsun yläpuolella alehyllyssä...mee tsiikaa vieläkö löytäisit,yksi kappale oli vielä!!!!!

    VastaaPoista