Hae tästä blogista

maanantai 25. lokakuuta 2010

*kilpailu*

Tadaa,kilpailu alkaa siis nyt,hiukan myöhässä tosin.Voittajalle,jonka arvon kaikkien osallistujien kesken voittaa ihanan yllätys-palkinnon. Koska kyseessä on yllätys,en valitettavasti kerro palkintoa ennekuin kisa on ohi.
Mutta kannattaa todellakin osallistua.Kysymys: Millaisia juttuja haluaisit lukea enemmän blogissani??? Osallistua voit kommentoimalla tätä juttua,ja laittamalla yhteystietosi:
lovefashion@suomi24.fi

Kilpailu päättyy torstaina klo 12. Jonka jälkeen paketti lähtee voittajalle postiin,ja näin ollen saa sen perjantaiksi kotia.
Vinkki: liittyy kauneuteen!!! Nyt hopi hopi osallistumaan! :)

11 kommenttia:

  1. Blogi on nyt jo kiinnostava tällaisenaan, mut sanotaan vaikka että enemmän henkilökohtaista aspektiakin voisi laittaa tänne eli perus miten on päivä mennyt juttua ja muuta. Mut näinkin on ihan hyvä! Oli pakko keksiä jotain et pääsee osallistumaan! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Olet oikeassa,pitäisi enenmmän kertoa kuulumisia myös :)

    VastaaPoista
  3. Olen juuri vasta ruvennut blogiasi lukemaan ja pitää sanoa, että täällä on todella kivoja juttuja. Luin, että olet kiinnostnut hiuksista niin olisi kiva ehkä saada enemmän tietoa eri kampauksista yms. :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla laitetaan tulemaan kampauksia myös myöhemmin.:)laittakaas osoitteet lovefashion@suomi24.fi

    VastaaPoista
  5. Blogi on nyt jo aika hyvä, mutta lisää vaan esim. "päivän asuja" mitä olet käyttänyt ja kaikkia ostoksiasi jne kuvineen tänne. Kampauksia ja erilaisia meikkejä voisi myös olla :)

    VastaaPoista
  6. Kiitti vinkistä!!! :) Lisäilen,on ollut hiukan kameran kanssa ongelmia,mutta ei hätiä.:)

    VastaaPoista
  7. Moi! Blogisi on todella hyvä :) Kaipaisin lisää asukuvia ja kuvia ostoksista. Ja saisit kirjoittaa myös useammin :))))) Allu

    VastaaPoista
  8. Blogi on todellakin seuraamisen arvoinen! Minua kiinnostaa ehdottomasti kuulla (jos siis itselläsi on kokemusta niin..) ripsienpidennyksistä, rakennekynsistä.. Hiustenvaalentamisesta jo kuultiinkin ja pidennyksistä, mutta se aihe alue kiinnostaa myös minuakin! :)

    VastaaPoista
  9. t1insu: olen menossa ripsienpidennyskeen,joten tulossa on postausta siitä :) Rakennekynnetkin otan jossain vaiheessa,tosin ,mitkään eivät ole pysyneet minulla hyvin,joten sitä parasta etsiessä ;)

    VastaaPoista
  10. Oletko kokeillut Odysseian akryyliä? Ne yleensä pysyvät kaikilla, joilla ei tunnu mitkään kynnet pysyvän. Jos et oo tota merkkiä jo testannut niin suosittelen kokeilemaan. Yhdellä mun kaverilla ei pysy mitkään muut kynnet kuin Odysseian akryylillä tehdyt.

    VastaaPoista
  11. Elisa: en ole kokeillut,täytyypäs etsiä missä noita laitetaan :) Kiitos vinkistä.Itsellä ei tosiaan pysy kauaa kynnet sormissa...(

    VastaaPoista